Kemin Seudun Ruskat juhli 35 toimintavuottaan

Kemin Seudun Ruskat ry,35 vuotta,121111

Kemin Seudun Ruskat ry vietti yhdistyksen 35-vuotisjuhlia 12.11.2011 Ammattiopisto Lappian tiloissa Kemissä. Yhdistyksen puheenjohtaja Kerttu Knuutilan avauspuheen ja juhlalounaan jälkeen juhlapuheen piti Ruskaliiton puheenjohtaja Pentti Kaukonen. Ohjelma aloitettiin Inkeri Lammisen esittämällä laululla sekä Siiri Heikkinen-Pitkäsen esittämällä runolla. Tervehdysten ja huomionosoitusten jälkeen Ruskakuoro esiintyi Mia Rantamo-Erkkilän johdolla Aila Seppäsen esittäessä välillä yksinlaulua. Illan yllätyksenä ja todellisena viihdykkeenä esiintyivät ”Punaisesta myllystä eläkkeelle jääneet” Can Can -tanssijat. Lopuksi oli vielä Kemin Musiikkiopiston kahden opiskelijatytön kanteleensoittoa. Juhlat päättyivät komeaan Maakuntalauluun Kymmenen virran maa. Juhlien yhteydessä vietettiin samalla pohjoisten ruskayhdistysten ruskapäivät.

Ruskaliiton puheenjohtaja Pentti Kaukonen ja Kemin Seudun Ruskat ry:n puheenjohtaja Kerttu Knuutila

Ruskakuoro esiintyy

Can Can -tanssijat