Kemin Seudun Ruskat ry teki retken 27.7.2012 Oulun edustalla olevalle Hailuodon saarelle.

Mukana oli 48 innokasta luonnon ystävää. Linja-autossa oli tunnelmaa ja iloinen puheensorina ja nauru siivitti matkaa. Lauttamatkan jälkeen matkasimme nauttimaan maukkaasta lounaasta Hailuodon Iltalento-ravintolassa. Ruokailun aikana paikallinen oppaamme olikin pörähtänyt traktorilla lounaspaikkamme pihaan ja siitä alkoi mielenkiintoinen ja persoonallinen opasmatka ensin Hailuodon kirkkoon, josta jäi mieleen alttaritauluna toimiva suuresta ikkunasta näkyvä aito mäntymaisema sekä pehmustetut pitkät penkit. Sitten ajettiin saaren kärkeen tutustumaan Marjaniemen maisemiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                      
     Hailuodossa oli menossa teatterifestivaalit ja menimmekin päivän päätteeksi katsomaan paikallisten teatteriharrastajien esitäämää Essi Kummun kirjoittamaa näytelmää ”Nainen, joka tappoi härän”. Teatteri oli elämys aiheen, taiteellisen esityksen sekä esityspaikan eli aidon maalaisympäristön vuoksi.


      Paluumatka sujui päivän antia pohtiessa sekä yhteislaulun,

       arpajaisten ja iloisen puheensorinan merkeissä. Päivä oli pitkä,

      mutta retki oli erittäin onnistunut.

       Tuula Yli-Suutela

      sihteeri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s